Tradicionalni 8 pohod na Zarin

         POZIV 

     

     Na 8. tradicionalni pohod na Zarin

 

PD “Škamnica” iz Brinja poziva sve planinare i ljubitelje prirode da dođu na pohod koji će se održati u nedjelju 02.04.2017.g.

DAN POHODA: nedjelja, 02. travnja 2017.g.

OPREMA: standardna planinarska u skladu s vremenskom prognozom

TEŽINA:lagana tura u trajanju 2 h uspona  i 1.30 h silaska

PRIJAVE: do 29. ožujka 2017 mob:0989233626

OPIS POHODA: Okupljanje u Brinju od 9 – 10 h ,prijava svih sudionika, pozdravni govor,te posjet i razgled  kapele sv. Trojstva na gradu Sokolcu na brežuljku u središtu Brinja. Za one koji ujutro ne stignu na razgledavanje to mogu učiniti poslije podne od 14-16 h

Početak pohoda u 10h na zbornom mjestu ispod Sokolca. Kratko hodanje asfaltnom cestom i zatim od ulaza u šumu oko 1.30h do vrha. Dodatna mogućnost je odlazak do vidikovca Kozjaka 10min. od vrha Zarina s pogledom na jug. Povratak 1.30h do planinarske kuće, dolazak se očekuje od 14 – 15h gdje je predviđena  planinarska veselica uz živu glazbu, te kotao čuvenog brinjskog graha s mesom. Cijena graha je 10kn.

I ove godine će se dijeliti Naslovi PRIJATELJ BRINJA, pa  svi oni planinari, koji imaju popunjen kartončić pohoda (6 pečata)se mole da se odazovu  podjeli, a također i predstavnici Društava neka budu nazočni na podjeli zahvalnica koja će se održati u 16h. Molimo vodiče velikih grupa da naprave spisak sudionika pohoda, kako bi ubrzali prijavu istih.

 

Želim nam ugodan izlet i druženje.

Predsjednik :Gojko Crnković

Komentari su zatvoreni